Sinds 2019 werk ik samen met Zorgbureau Amannij te Drachten. Dat betekent dat ik individuele begeleiding kan bieden voor bijna alle gemeenten in Friesland, Drenthe en Groningen. 

De vorm van individuele/ambulante begeleiding is gericht op zelfredzaamheid,  deze te behouden en te vergroten. Dit houdt in dat ik je kan ondersteunen met je administratie, het regelen van financiën, het onderhouden van sociale contacten, het plannen van je dagelijkse leven/activiteiten en het op orde brengen van de huishouding. En wellicht een dagbesteding regelen die bij je past en contact opnemen met instanties waarmee je te maken hebt. Ook bespreken we de sociaal-emotionele belemmeringen die je regelmatig tegenkomt.  We werken samen aan een structurele verandering waardoor jij, op jouw wijze, beter je positie kan innemen in je leven en de maatschappij.

Het is voor mensen met een “beperking”, die in het leven die ondersteuning nodig hebben om zelfstandig te blijven leven en wonen. Je hebt bijvoorbeeld autisme, je bent hoog sensitief of je hebt psycho-sociale problemen waardoor je bent vastgelopen in belemmeringen die voor komen in je dagelijkse leven.

In sommige situaties is deze vorm van begeleiding NIET geschikt. Lees hier verder...
Voor on-line coaching klik hier

Ik werk samen met:

opsommingsteken yin-yang BeauAvis; re-integratie & verzuimbegeleiding als coach-consultant.
opsommingsteken yin-yang Zorgbureau Amannij te Drachten. Hierdoor ben ik inzetbaar als individueel begeleider voor gemeenten in Friesland, Drenthe en Groningen.
opsommingsteken yin-yang Bureau Lagro. Begeleiding en Intervisie voor Kwaliteitssysteem en Kleinschalige Zorg (KKZ)
opsommingsteken yin-yang Jolanda Bolt te Oosterwolde. Kwaliteitsadviseur en Extern Auditor 

BeauAvis, re-integratie
Logo gemeente Opsterland
Amannij, zorg voor jou
Logo gemeente Bedum
Logo gemeente Oostellingwerf
Logo gemeente Tynaarlo
Jolanda Bolt